I danie: |
---|
Rosół królewski z makaronem |
Dania ułożone na półmiskach (3,5porc./osoba): |
Kotlet piastowski z serem i szynką |
Kurczak zapiekany w porach z parmezanem |
Udko faszerowane zawinięte w boczku |
Rogal ze schabu z pieczarkami |
Zraz staropolski w sosie pieczeniowym |
Dodatki (3porc./osoba): |
Ziemniaki gotowane |
Ziemniaki pieczone w ziołach |
Frytki |
Zestaw surówek, buraczki zasmażane |
Zimne zakąski (4,5porc./osoba): |
Łosoś z brokułami i płatkami migdałów |
Śledź po lwowsku |
Polędwica z twarożkiem w sosie czosnkowym |
Pieczeń z kurczaka w maladze |
Roladki z indyka w dwóch kolorach |
Schab szpikowany po węgiersku |
Rolada z karkówki ze śliwką z sosem tatarskim |
Klopsiki w occie korzennym |
Sałatki ( 150g/osoba ): |
Grecka- z serem feta |
Smakosz- z ryżem i żółtym serem |
Ciasto: |
Tort piętrowy 100g/osoba |
Ciasto (sernik, jabłecznik, ciasto z galaretką i owocami, krówka) 4 porc./osoba |
Dania na ciepło w nocy (dla każdego): |
Szynka pieczona w całości podana z kapustą po staropolsku |
Musztarda, chrzan |
Barszcz czerwony |
Pieczywo |
Napoje (bez ograniczeń): |
Soki owocowe 100% |
Woda mineralna z cytryną |
Kawa, herbata, dodatki |
Koszt całkowity: 250,00 zł/os. |